Instagram Bu Bendim Sorunu

Instagram Bu Bendim Sorunu

Instagram tarafından son zamanlarda çok fazla güvenlik önlemi alındığından dolayı, instagram uygulamasında bazı zamanlar bu bendim sorunu ortaya çıkmaktadır. Instagram ile bir uygulamaya girdiğinizde veya başka bir işlem için kullanmaya çalıştığınızda devamlı bu sorun ile karşılaşabilirsiniz.

Sosyal medyanın sadece bir internet ortamında kullanıcıların birbirleri ile etkileşimde kalmasının amacının dışına çıkarak sosyal medyada yaptığımız faaliyetleri kısıtlayıp, istediğimiz gibi değilde sosyal medyanın istediği gibi yaşamaya devam etmekteyiz. Gerçek hayatta yapamadığımız yani bir insanla arkadaşlık kurmak, sohbet etmek, onun neleri sevdiğini veya neler ile ilgilendiğini takip etmek amacı ile kurulan sosyal ağlar artık para ve gelir kaynağına çevrilmiş durumdadır. Bu yüzden istediğimiz gibi istediğimiz şekilde sosyal medya ortamlarında takılmak pekte mümkün değildir.

Her türlü işlemde kısıtlama veya engellerin ortaya çıkmasından sonra bu sorun baya yaygınlaşmış durumdadır. Instagram'da 7500 kullanıcıyı takip etme limitimiz olmasına rağmen bu kadar kişi bir anda takip edemiyor ve ısrarla takip ettiğimiz zaman hesabımız engellere maruz kalabiliyor veya kapanabiliyor. Bu durumdan dolayıda canımızın istediği gibi uygulamalara giriş yapamıyor, her defasında kısıtlanıyoruz.

Şu anda bu durumdan kurtulmanın en kolay çözümü instagram hesabınızı telefon numaranız ile doğrulayarak kullanmanızdır. Instagram hesabınızı telefon ile doğruladıktan sonra bu hata çok nadir olsa da karşınıza çıkabilmektedir.

Yapımcılar sosyal medyanın sadece sosyal bir hayat olduğunu hatırlamalı ve insanları kısıtlamamalıdır. Aksi halde gerçek hayatta kısıtlanmadan yaşamak daha güzel :)